2021-04-02 08:48:51 银行招聘考试网 文章来源：吉林华图
Do you want to see the world? Then plan to visit the Silver Poseidon Cruises Career Fair on Tuesday, November 15 from 9 a.m. to 4 p.m. or Wednesday, November 16 from 5 p.m. to 9 p.m. We are looking for food service, entertainers, and maintenance staff to work aboard our many vessels. Free travel is just the beginning when you work for Silver Poseidon Cruises.
We offer paid training, great benefits, and opportunities to advance. Applicants should have at least three years of related work experience as well as good communication skills and be able to work nights and holidays. Selected applicants will be called back for a second interview by Sunday, November 20.
For advance registration, please visit our Web site at www.silverposeidoncruises.com by Sunday, November 13.
For more information,
Please call 1-800-555-7962
e-mail Elena Ruiz at
1. Where will the employees who are hired for the advertised positions work?
A. At a jewelry shop
B. At an amusement park
C. On a cruise ship
D. In a factory
2.What benefit is NOT mentioned in the advertisement?
A. Free travel
B. Time off for holidays
C. Career advancement opportunities
D. Paid training programs
3.How are interested people instructed to register?
A. By calling Ms.Ruiz
B. By visiting the corporate office
C. By sending an e-mail
D. By going to the Web site
【答案】D。题目中问道想要注册怎么办。“For advance registration, please visit our Website......”因此答案选D。A项指要打电话。B项指的是要亲自去公司。C项指的是发送邮件。但根据文段的内容，所以答案选D。