微信
微信 吉林华图公众号
jilinht
+ 关注
QQ群

吉林分校

您当前位置: > 吉林人事考试网 > 吉林金融招聘考试 > 备考技巧 > 2021年银行校园招聘每日一练(二)3月17日

2021年银行校园招聘每日一练(二)3月17日

2021-04-02 08:48:15 银行招聘考试网 read-gpi.com 文章来源:吉林华图

关注【吉林华图】公众号获取更多考试资讯

2021年银行校园招聘每日一练(二)3月17日

  英语

  The Oakview Café proudly presents Gordon Macaulay in a solo concert at 7 p.m. on 10 September. Mr. Macaulay is known for his poetic songs and fluid guitar playing. Lauren Tighe of The Aylesbury Record writes, “Gordon Macaulay has one of the most melodious voices I have ever heard.” Don’t miss this this rare opportunity to hear him in the intimate setting of the Oakview Café. Our award-winning chef, Lucas Brizard, will prepare a selection of unique dishes, but our regular menu items will also be available on the day of the show. Space is limited-purchase your tickets now by phone or at the café during normal business hours. For more information about us and a full listing of our dishes for the event, please visit our Web site.

  The Oakview Café

  12 Torpoint Hill, Aylesbury, Buckinghamshire, HP21 7SR

  01632 399 196

  www.aokviewcafe.co.uk

  1.What is suggested about the Oakview Café?

  A. It opens for dinner at 7 p.m.

  B. It advertises in a local newspaper

  C. It is located in the city’s business district

  D. It is a small restaurant

  【答案】D。题目问的是what is suggested about the Oakview Cafe,文段中一直提到就是在这个Cafe有一个活动,但这个地方就是一个餐厅。因此选C项。A项指的是下午7点开餐。但文段是“solo concert at 7 p.m.”。B项在当地报纸上的广告的。D项指的是这是一个小餐馆。所以答案选D。

  2. Who most likely is Ms. Tighe?

  A. A newspaper reporter

  B. A musician

  C. A café owner

  D. A chef

  【答案】A。Ms.Tighe到底最有可能就是报纸的记者。因为文段有“Tighe of the Aylesbury Record wrote......”。因此答案选A项。B项指的是她是一个乐手。C项指的是她是小餐馆的老板。D项指她是厨师。所以答案选A。

  3.What does the notice encourage readers to do online?

  A. Purchase tickets for an event

  B. View a full dinner menu

  C. Listen to samples of music

  D. Read review of a performance

  【答案】B。题目问的是“what does the notice encourage readers to do online?”文段的最后一句“......for more information about us and a full listing of our dishes for the event, please visit our website.”因此答案选View a full dinner menu。A项要是买票“Space is limited-purchase your tickets now by phone or at the café during normal business hours”。C项听一些音乐的样例。C项指的是读表演的回顾。所以答案选B。

网课学习—— 华图优品

面授课程—— 助你上岸

招考公告—— 招考资讯

图书推荐——

有报考疑惑?在线客服随时解惑

公告啥时候出?

报考问题解惑?报考条件?

报考岗位解惑?怎么备考?

冲刺资料领取?

吉林华图:jilinht
想考上公务员的人都关注了我们!
立即关注

10w+
阅读量
150w+
粉丝
2w+
点赞数

联系我们
京ICP备11028696号-11 京ICP证130150号 京公网安备11010802021470号
在线客服